Vogido U14 Tournament van start gegaan!

 In Nieuws
Vanavond is om 18.30 uur het Vogido U14 Tournament 2018 van start gegaan. Met de openingswedstrijd tussen titelverdediger FC Nordsjaelland en Bayer Leverkusen stond er direct een kraker op het programma. FC Nordsjaelland liet zien niets voor niets de titel te komen verdedigen, want in een boeiend voetbalgevecht werden de Duitsers met 2-1 verslagen.
 
Na deze wedstrijden werden er 2 speelrondes op twee velden gespeeld. Het publiek zag Vogido een zeer verrassend punt pakken tegen titelkandidaat KRC Genk (0-0) en FC Basel en Hammarby IF met 0-0 gelijkspelen.
 
In de slotronde op deze vrijdagavond liet AMD Malaysia zien een kandidaat voor de eindzege te zijn, want FC Twente werd eenvoudig met 2-0 aan de kant gezet. Op veld 2 ging het debuut van de nationale ploeg van China niet opgemerkt voorbij, want tegen Brondby IF wisten ze in de eindfase terug te komen van een 0-1 achterstand en de wedstrijd te eindigen op 1-1.
 
Al met al een aantal fraaie wedstrijden onder vele publieke belangstelling. Morgen start het vervolg van de poulewedstrijden vanaf 10.30 uur aan de Tegelerweg in Enschede. Wees allen welkom!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.