Nederlandse afgevaardiging Vogido U14 Tournament

 In Nieuws

FC Twente

Met FC Twente presenteert het Vogido U14 Tournament jaarlijks haar regionale trots. Hoewel de hoofdmacht van FC Twente, evenals de Duitse deelnemer HSV, dit seizoen een divisie lager speelt, acteert de jeugdopleiding grotendeels gewoon op het hoogste niveau. En daarmee blijft FC Twente een aantrekkelijke deelnemer om tegen te spelen. Laten we hopen op een mooie deelname!

PEC Zwolle

Naast FC Twente presenteert het Vogido U14 Tournament een tweede regionale deelnemer in de vorm van PEC Zwolle. Nadat het Vogido U14 Tournament sinds de voorgaande editie is uitgebreid naar een deelnemersveld van 12 deelnemers, is er wat extra ruimte ontstaan voor regionale inbreng. En dan is PEC Zwolle, dat nu al jaren stabiel in de eredivisie aanwezig is, een club dat zeker niet misstaat.

NAC Breda

Uit het zuiden van het land verwelkomen we deze editie NAC Breda op het Vogido U14 Tournament. De jeugdopleiding van NAC Breda werd tot voor kort gerund door ex-Vogido-er Tim Gillissen. De HJO is recent vertrokken naar Heracles Almelo, om daar als Technisch Manager aan de slag te gaan. Gillissen laat een stabiele jeugdopleiding achter en we zijn dus benieuwd hoe NAC Breda U14 het gaat doen!

De Graafschap

Als FC Twente en PEC Zwolle deelnemen, wil De Graafschap niet achterblijven. Hoewel het 1e elftal het lastig heeft in de Eredivisie, doet de ploeg van trainer Henk de Jong het helemaal niet slecht. Keihard werken en vol passie de punten eruit slepen, dat is wat De Graafschap in thuisduels nastreeft. De jeugdopleiding heeft de afgelopen jaren wat onder druk gestaan, maar staat nog altijd overeind. We zijn benieuwd naar deze regionale deelnemer!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.