Geslaagde start Vogido U14 Tournament 2017!

 In Nieuws
De eerste dag van het Vogido U14 Tournament leverde een aantal mooie wedstrijden op! Onder prima weersomstandigheden was het voor de toeschouwers genieten van hoogstaand voetbal.
 
Om 18.00 uur werd het toernooi gestart door titelverdediger FC Twente en de nationale ploeg van Maleisië. In deze wedstrijd wist Maleisie eenvoudig tot een 0-3 overwinning te komen en zo wisten de Aziaten de pikstart te pakken die ze zo graag wensten.
 
Daarna was het de beurt aan HJK Helsinki en FC Nordsjaelland, waarin 2 doelpunten van Andreas Bredahl er voor zorgde dat Nordsjaelland de eerste wedstrijd met 0-2 wist te zegevieren.
 
De derde avondwedstrijd ging tussen KRC Genk en Brondby IF, die toch wel redelijk verrassend werd gewonnen door de Denen.
 
Het slotstuk was voor RKSV Vogido en FC Basel, toch één van de titelkandidaten van het Vogido U14 Tournament. Met een hele knappe prestatie wisten de gastheren de sterk spelende Zwitsers op 0-0 te houden, wat een prestatie van formaat is!
 
Vandaag hervatten we het toernooi om 10.30 uur weer met de eerste wedstrijden! Komt allen kijken aan de Tegelerweg 66 in Enschede!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.