Even voorstellen: Vitesse

 In Nieuws
Vandaag stellen wij al weer de 4e deelnemer aan het Vogido U14 Tournament 2017 aan u voor. Naast AZ, FC Twente en RKSV Vogido is Vitesse uit Arnhem de vierde en laatste Nederlandse deelnemer in een voor de rest internationaal deelnemersveld.
 
Vitesse maakt voor de tweede keer haar opwachting op ons toernooi. In 2014 werd er door de Arnhemmers voor het eerst deelgenomen en zeker niet zonder succes. Tijdens het debuut in dat jaar werd direct de finale bereikt, waarin vervolgens van het onverslaanbare RSC Anderlecht werd verloren met 2-0.
 
Het is dit jaar de vraag of de ploeg van trainer Jos Dietrich de prestaties uit 2014 kan evenaren en allicht zelfs kan verbeteren. De ploeg wist zich in de eerste seizoenshelft als 4e te plaatsen voor de top Onder 14 competitie voor na de winterstop, waardoor het nu met de beste 8 onder 14 teams uit Nederland strijd om het landskampioenschap. Op het moment van schrijven doet Vitesse serieus mee om de titel. Op slechts 4 punten van koploper Ajax, ongeveer halverwege de competitie, is er nog van alles mogelijk en zou het zomaar kunnen dat wij de kampioen van Nederland in de Onder 14 comptitie op ons toernooi krijgen.
 
We zijn dan ook erg benieuwd hoe het team het gaat doen in een poule met KRC Genk, NFDP Malaysia, Brondby IF en FC Twente. We wensen bij deze Vitesse veel succes bij het toernooi en kijken uit naar hun komst!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.