Even voorstellen: NFDP Malaysia

 In Nieuws
Over precies 1 week is het dan eindelijk weer zo ver! De start van het Vogido U14 Tournament 2017. We starten volgende week vrijdag om 18.00 uur met de openingswedstrijd tussen de winnaar van vorig jaar: FC Twente en een nieuweling op het toernooi: De nationale ploeg van Maleisië.
 
Laatstgenoemde ploeg hadden we nog niet aan u voorgesteld, dus bij deze! Het is voor het eerst dat het gelukt is om een ploeg van buiten Europa vast te leggen voor het Vogido U14 Tournament. Met het nationale team van Maleisië halen we direct ook een top deelnemer naar ons toernooi.
 
Met de beste onder 14 spelers uit heel Maleisie moet het team in staat zijn om tot goede prestaties te komen. Het team wist afgelopen December in eigen land een internationaal toernooi op haar naam te schrijven, waarbij tijdens het toernooi onder meer werd afgerekend met Paris Saint Germain, Manchester City en Sporting Lissabon.
 
Een opvallende feitje is dat het team onder meer wordt geleid door trainer Abdi Hassan. Hij was vorig seizoen nog werkzaam bij FC Twente en wist toen met zijn team beslag te leggen op de titel! We zijn dan ook erg benieuwd naar zijn team en hopen op schitterende wedstrijden! Bij deze wensen we de ploeg heel veel succes en plezier tijdens ons schitterende toernooi!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.