Even voorstellen: KRC Genk

 In Nieuws
Over 38 dagen gaat het Vogido U14 Tournament 2017 van start en we stellen vandaag de 5e deelnemer aan u voor! Nadat we de 4 Nederlandse deelnemers aan u hebben voorgesteld is het vandaag de beurt aan de enige Belgische deelnemer aan ons toernooi.
 
KRC Genk U14 doet al weer voor de 7e keer mee aan het toernooi en is daarmee een graag geziene gast. In 2009 en 2012 wisten de Belgen het toernooi zelfs op hun naam te zetten. Bij iedere deelname strijden ze om de bovenste plekken, waarbij in het verleden ook meerdere topspelers names KRC Genk hebben deelgenomen. Onder meer Derick Origi (nu Liverpool FC) en Dennis Praet (nu Sampdoria) hebben hun kunsten vertoond op Sportpark Het Wooldrik.
 
Ook dit seizoen zijn de verwachtingen weer hooggespannen, want de spelers van KRC Genk o.l.v. trainers Johan Voortmans en Jan Paulissen presteren in de Belgische competitie prima. In het eerste deel van de competitie eindigde de ploeg net achter RSC Anderlecht, Standard Luik en AA Gent op de 4 plek, waardoor kwalificatie voor de Pro competitie werd afgedwongen.
 
In een poule met FC Twente, Vitesse, Brondby IF en de Nationale ploeg van Maleisië moet KRC Genk flink aan de bak om kwalificatie voor de halve finales te bewerkstelligen. We wensen de ploeg bij deze heel veel succes en plezier!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.