Even voorstellen: Hammarby IF

 In Nieuws
Het Vogido U14 Tournament 2018 begint nu wel heel dichtbij te komen! Met nog maar 5 dagen te gaan stellen we vandaag al weer de 8e deelnemer aan u voor: Hammarby IF uit Zweden.
 
Voor Hammarby IF is het de eerste deelname aan ons toernooi. Voor zowel Hammarby als voor ons dus een verrassing wat we kunnen verwachten qua prestaties. Hammarby is eenmalig kampioen van Zweden en heeft een voetbalopleiding die in eigen land hoog staat aangeschreven. Jaarlijks draaien de jeugdteams in de top van de competities mee.
 
Daarnaast zoeken ze regelmatig de weerstand van andere teams op, door vaak aan internationale toernooien deel te nemen. De Onder 14 van Hammarby heeft vrij recent nog deelgenomen aan een groot toernooi in Italië en wist daar heel fraai beslag te leggen op een 3e plek, in een deelnemersveld met onder meer AC Milan, SC Napoli, Atletico Madrid en Lazio Roma.
 
De verwachting op een goede prestatie zijn er dus zeker rondom Hammarby IF! We wensen ze in ieder geval heel veel plezier en succes bij hun eerste deelname aan het Vogido U14 Tournament!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.