Even voorstellen: FC Twente

 In Nieuws

Vandaag stellen wij met trots de tweede deelnemer aan het Vogido U14 Tournament 2017 aan u voor!

De titelverdediger van 2016, FC Twente, neemt ook in 2017 weer deel aan ons prachtige toernooi. Afgelopen editie wist FC Twente met overmacht haar wedstrijden te winnen en moest er in de finale worden gestreden tegen FC Basel om de eindzege. Uiteindelijk moesten er strafschoppen aan te pas komen om te bepalen wie zich de winnaar van 2016 mocht noemen. Door een heldenrol van doelman Karssies ging de fel begeerde beker mee met de Tukkers!

Van de titelverdediger wordt traditioneel veel verwacht. Direct al in de openingswedstrijd kunnen de mannen van trainer Jeffrey de Visscher en de bij Vogido alom bekende teammanager Bart Bruins aantreden tegen de Nationale ploeg van Maleisië. Daarna treffen ze in de poulefase nog Vitesse, KRC Genk en Brondby IF. Op voorhand dus een zware poule.

De spelers van FC Twente Onder 14 komen dit seizoen inmiddels in Poule B van de gesloten Onder 14 competitie uit. In de eerste seizoenshelft had de ploeg het moeilijk op het hoogste niveau, waardoor nu een klasse lager de strijd moet worden aangegaan met clubs als Vitesse, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en De Graafschap. Op het moment van schrijven staat FC Twente in deze competitie op een 7e plek. We hopen echter dat de trots van het Oosten wederom een goede indruk achterlaat in Enschede, waar traditioneel veel mensen uit de eigen achterban een bezoek brengen aan het Vogido U14 Tournament.

We wensen bij deze FC Twente heel veel succes bij hun 12e deelname aan het toernooi!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.