Even voorstellen: FC Nordsjaelland

 In Nieuws
Nog maar 1 nachtje slapen en het voetbalfeest aan de Tegelerweg brand los! In de voorstelronde van de teams hebben we 1 team nog niet voorgesteld en dat is titelverdediger FC Nordsjaelland!
 
Morgenavond om 18.30 uur zal de titelverdediger direct aan de bak moeten tegen Bayer 04 Leverkusen. Vorig jaar maakten de Denen verreweg de beste indruk op het toernooi. Eenvoudig werden de meeste wedstrijden gewonnen en ook qua individuele kwaliteiten bij hun spelers maakten ze indruk!
 
Of het team deze editie weer in staat is om zo te domineren is de vraag. Het deelnemersveld is uitgebreid naar 12 teams en hierdoor zal er 1 extra wedstrijd moeten worden gespeeld. Daarnaast zijn er een aantal serieuze uitdagers voor het podium, dus FC Nordsjaelland moet alles geven om tot dezelfde prestaties te komen als vorig jaar!
 
We wensen ze in ieder geval enorm veel succes en hopen dat ze ons net als vorig jaar met hun mooie voetbal weten te vermaken! Het toernooi start morgen dus om 18.30 uur aan de Tegelerweg 66 bij RKSV Vogido in Enschede! Via de toernooiwebsite (www.vogido-u14.nl) zijn alle ontwikkelingen rondom het toernooi te volgen.
 
We zien u graag allen morgen op ons complex!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.