Even voorstellen: FC Basel

 In Nieuws
Nog maar 13 dagen tot de start van het Vogido U14 Tournament 2017! We kijken enorm uit naar de start van dit schitterende evenement en stellen vandaag de 9e deelnemer aan uw voor!
 
FC Basel uit Zwitserland doet dit jaar voor de tweede keer mee aan ons toernooi. Vorig jaar wist de Zwitsere topploeg direct de finale te bereiken bij hun debuut. Helaas werd er na strafschoppen verloren van FC Twente, waardoor de grote beker niet mee terug de bus in kon.
 
De Zwitsers zijn dan ook gebrand om dit jaar wel de hoofdprijs te pakken. Er mag worden gesproken van een titelkandidaat, want in eigen land werd de competitie overtuigend door de Onder 14 gewonnen! Daarnaast weet FC Basel op internationale toernooien altijd indruk te maken met goed spel en speelt het altijd mee om de prijzen.
 
In een poule met AZ, HJK Helsinki, FC Nordsjaelland en RKSV Vogido zal het niet makkelijk worden om eenvoudig de finaleronde te bereiken, maar we wensen FC Basel heel veel succes en plezier bij het Vogido U14 Tournament 2017!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.