Even voorstellen: Bayer 04 Leverkusen

 In Nieuws
Over 55 uur staat de openingswedstrijd gepland van het Vogido U14 Tournament 2018! Titelverdediger FC Nordsjaelland en Bayer 04 Leverkusen nemen het in deze wedstrijd tegen elkaar op. Daarom stellen we vandaag een van beide ploegen aan u voor: Bayer 04 Leverkusen!
 
De Duitse grootmacht komt voor de eerste maal naar ons toernooi. Bayer Leverkusen is een graag geziene gast op toptoernooien in Nederland en Duitsland. Met hun hoog aangeschreven voetbalacademie zijn ze al jaren een van de beste opleidingen in Duitsland. Menig Duits international is opgeleid in Leverkusen en dat dragen ze met trots uit!
 
Wat we precies qua prestaties kunnen verwachten van Leverkusen is de vraag. In de competitie eindigden ze op een zeer verdienstelijke 3e plek, achter Borussia Dortmund en Schalke’04. Als ze dus hun normale niveau halen dan moeten ze in staat zijn om ver te komen in het toernooi.
 
We zijn dan ook heel benieuwd naar de prestaties van Leverkusen en nodigen iedereen uit om deze ploeg in de openingswedstrijd te aanschouwen tegen FC Nordsjaelland. Aanvang 18.30 uur op vrijdagavond 1 juni op Sportpark ’t Wooldrik in Enschede!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.