Even voorstellen: AZ Alkmaar

 In Nieuws

Vandaag stellen wij de 3e deelnemer aan het Vogido U14 Tournament 2017 aan u voor. AZ Alkmaar is een van de meest trouwe en meest gewaardeerde deelnemer aan ons toernooi. Met liefst 11 deelnames en 4 eindzeges mag met recht gesproken worden van een topdeelnemer over de afgelopen jaren.

Vorig jaar vielen de Alkmaarders wat tegen met een 5e plek op de eindrangschikking, want de editie van 2015 wist AZ nog als winnaar af te sluiten. De verwachtingen zijn nu echter weer hooggespannen. De spelers van trainer Bram Berkhout wisten voor de winterstop namelijk indruk te maken in Poule A van de gesloten onder 14 competitie. Alleen Feyenoord en Ajax wisten iets meer punten te pakken, waardoor er genoegen moest worden genomen met een 3e plek. Na de winterstop is het team wederom ingedeeld in de hoogste Onder 14 competitie en op het moment van schrijven staat de ploeg daar op een 2e plek, slechts 1 punt achter koploper Ajax en met een wedstrijd minder gespeeld.

Als een van de beste Onder 14 lichtingen van Nederland mag er in een poule met FC Basel, FC Nordsjaelland, HJK Helsinki en RKSV Vogido op worden gerekend dat de ploeg zal strijden om de plekken in de halve finale. Met liefst 5 spelers die uitkomen voor de KNVB Onder 14 staat er dus weer een ploeg om naar uit te kijken! We wensen bij deze AZ Alkmaar heel veel succes en kijken weer uit naar hun komst!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.