Even voorstellen: AMD Malaysia

 In Nieuws
Over 12 dagen start het Vogido U14 Tournament 2018 en we stellen graag de volgende deelnemer aan u voor. Nadat we eerder al Vogido en FC Twente hebben voorgesteld, daar is het vandaag de beurt aan het Nationale Team van Maleisië (AMD Malaysia).
 
Deze ploeg was vorig jaar de eerste ploeg van buiten Europa die deelnam aan ons toernooi. Ze eindigden toen op een verdienstelijke 5e plek. Dit jaar verwacht het team hoge ogen te gooien voor de toernooiwinst.
 
De ploeg van Maleisie is afgelopen woensdag al aangekomen in Nederland en heeft deze zaterdag en zondag een toptoernooi in Duitsland (deelname van onder meer Borussia Dortmund, VfB Stuttgart, FC Koln, FC Kopenhagen) gespeeld. Daar wisten ze iedereen te verbazen door er met de toernooiwinst vandoor te gaan. Met liefst 15 doelpunten voor en geen enkele treffer tegen waren ze onbetwist de beste ploeg op het toernooi!
 
Dit beloofd dus heel veel voor de deelname van AMD Malaysia aan ons toernooi! Op vrijdag 1 juni speelt Malaysia haar eerste wedstrijd tegen onze plaatselijke trots FC Twente.
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.