Doelpuntrijke tweede toernooidag!

 In Nieuws
Vandaag was het wederom een geslaagde toernooidag! Om 10.30 uur stonden de eerste poulewedstrijden weer op het programma en er vielen direct al voldoende doelpunten! Vitesse wist met 2-0 te winnen van FC Twente en AZ tegen HJK Helsinki eindigde met liefst 6 doelpunten in een 4-2 winstpartij voor AZ.
 
Hiermee was de toon voor de rest van de dag gezet, want op een paar gelijkspelen na werd er flink op los gescoord. In Poule A leek het er heel lang op dat de Nationale ploeg van Maleisië zich eenvoudig zou gaan kwalificeren voor de halve finale, want ze gingen tot aan de slotronde aan de leiding. De teams in Poule A, waren op FC Twente na, echter aan elkaar gewaagd en wisten in de onderlinge wedstrijden de verschillen klein te houden.
 
Uiteindelijk wist KRC Genk door een 0-6 overwinning op FC Twente nog terug te komen in de poule, maar na een 0-0 tegen Vitesse was de kans op het bereiken van de halve finale verkeken. Brondby wist door winst op FC Twente de halve finaleplek wel veilig te stellen, waarna Vitesse in de slotwedstrijd verrassend Maleisie wist te kloppen en hierdoor als groepswinnaar zich wist te plaatsen voor de halve finale!
 
In Poule B was al sneller duidelijk welke twee ploegen zich zouden gaan kwalificeren voor de halve finale. FC Nordsjaelland en AZ Alkmaar wisten hun eerste drie groepswedstrijden allemaal te winnen, waarna in de laatste wedstrijd FC Nordsjaelland met een nipte 2-3 overwinning de groepswinst veilig wist te stellen. FC Basel en HJK Helsinki moesten strijden om plek 3, die uiteindelijk werd behaald door FC Basel. HJK Helsinki eindigde op de vierde plek en gastheer Vogido moest genoegen nemen met de 5e plek.
 
Nu de beslissingen in de poules zijn gevallen gaan we ons morgen opmaken voor de laatste wedstrijden. De nummers 5 t/m 10 spelen nog één wedstrijd om duidelijk te krijgen wie op welke plek eindigt. Om 10.30 uur starten we met de beide halve finales, wat in halve finale 1 een Nederlands onderonsje (Vitesse – AZ Alkmaar) en in halve finale 2 een Deens onderonsje (FC Nordsjaelland – Brondby IF) is geworden!
 
Komt morgen allen weer kijken op Sportpark ’t Wooldrik aan de Tegelerweg 66 om te zien wie het Vogido U14 Tournament 2017 gaat winnen!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.