Debuterend: Japan en Malta op Vogido U14 Tournament!

 In Nieuws

KOFU Japan

Eén van de exotische deelnemers komt deze editie uit Japan. KOFU U14 is een absolute topopleiding in Japan. De club wist met haar jeugdteams al veel indruk te maken op Europese bodem, omdat het verschillende topopleidingen wist te verslaan tijdens internationale toernooien. Omdat het Vogido U14 Tournament inmiddels ook een gevestigde naam is, wilden de Japanners graag hun kunsten hier laten zien.

Nationaal Team Malta

Na deelname van het nationale team van China in de voorgaande editie, is nu het nationale team van Malta aan de beurt. De beste spelers in de U14 leeftijd van het hele land komen uit voor de nationale ploeg en dus mag er wat verwacht worden van deze opvallende deelnemer. In Malta zijn ze aan de weg aan het timmeren. Het nationale team van Maleisië won al eens het Vogido U14 Tournament, deze ploeg is mogelijk tot hetzelfde in staat!

FC Nordsjealland

Uit Denemarken ontvangen we dit jaar wederom FC Nordsjaelland U14. De Denen presteren standaard goed in Enschede. Waar jongere jeugdteams al vaak op Nederlandse bodem wonnen, lukte dat ook FC Nordsjaelland U14 twee jaar geleden, door het Vogido U14 Tournament te winnen. De Denen staan erom bekend gedisciplineerd en verzorgd te kunnen voetballen, en daar houden we bij Vogido wel van!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.